Din dermaroller kan föryngra ditt utseende

Din dermaroller kan föryngra ditt utseende

Om du är villig att lida pin för att vara fin kan en dermaroller vara precis vad du behöver. Det är en hudvårdsprodukt med hundratals små nålar som liknar en liten klädrullare (fast med nålar). Den används för att behandla din hy och är inte alls så farlig som den kan verka. En dermaroller kan förvisso likna ett tortyrredskap, men den är faktiskt väldigt användbar och ger inte upphov till smärta när den används på rätt sätt. Det finns mängder av fördelar med att använda denna produkt, vilket har lett till att den idag är en av de hetaste produkterna för behandling av hud.

Hur kan en dermaroller förbättra min hud?

När du använder din dermaroller punkterar de små nålarna huden och skapar små, små sår. För att läka dessa svarar huden med en förhöjd produktion av kollagen, vilket är ett ämne som ser till att hudvävnaden är tight, stark och elastisk. Genom att på kort sikt skada huden kommer din hy alltså bli starkare och mer hälsosam än tidigare.

På samma sätt som man inom styrketräning (och träning i allmänhet) skapar små sår i musklerna, och därigenom tvingar musklerna att repareras och bli starkare än tidigare, tvingar du din hud bli tightare och starkare genom att behandla den med din dermaroller. En bonuseffekt av behandlingen är att andra hudbehandlingar såsom avokadoolja, solrosolja, kokosnötsolja och jojobaolja i större utsträckning tas upp av din hud om du applicerar oljan efter att först behandlat huden med din dermaroller.

Hur ofta bör jag använda min dermaroller?

Hur ofta du väljer att utföra behandlingen är upp till dig. Du kan på ett säkert sätt använda din dermaroller så ofta som några gånger i veckan, men du kan även välja att använda den en gång i månaden och ändå kunna bibehålla dina resultat. Hur ofta du bör behandla huden beror till stor del på vad du känner dig mest bekväm med och vilka slags hudproblem du behandlar. Om du till exempel har många rynkor eller stora missfärgade områden kan du med fördel använda din dermaroller oftare för att behandla dina problemområden.

Handla Skinroller på nätet, kombinera med en mjukgörande och nyttig olja som hjälper huden på traven.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *