Smarta cykelhållare

Smarta cykelhållare

Att ha med cyklar när man kör bil kan tyckas krångligt för den som inte har satt sig in i de olika cykelhållare som nu kommit. De äldre varianterna som låste bagaget fullständigt har ersatts av nya alternativ som ger full access genom en sinnrik konstruktion där cykelbatteriet kan vinklas. Det finns en gräns för hur många cyklar man kan ta med sig i en personbil, men upp till 3 cyklar är ingen utmaning för Thule cykelhållare. Exempel på dessa finns bland annat via tidigare hänvisning. Intresset för cykling har blivit allt större under åren som gått och det finns en rad grenar inom cykling som tidigare inte erkänts. Detta har resulterat i en snabb och fokuserad produktion där man utvärderat de olika konstruktioner och fästen som använts. Med de nya cykelhållare som finns ute i handeln kan man räkna med att man får ett säkert och tryggt sätt att transportera cyklar även ute på vägarna.

Cykelhållare för rails

Förutom de cykelhållare som erbjuder möjlighet att fästa cyklar på bilens dragkrok, finns också alternativ som fokuserar på bilens tak. Här krävs takräcken att fästa anordningarna i men fördelarna är många. Då man har all packning på taket finns inget hinder för backsensorer eller annat man kan ha vant sig vid att använda. Det medför en säkrare transport och en möjlighet att ha fri tillgång till alla förvaringsutrymmen där man har väskor och utrustning. Det finns en uppsjö Thule cykelhållare både för dragkrok och takfästen. Samtliga dessa håller utmärkt kvalitet och tål kraftiga påfrestningar.

Naturligtvis är det bra att också gå igenom cyklarna och inte helt stirra sig blind på de cykelhållare och funktioner som finns tillgängliga. Det rullar många cyklar som har dålig kedja, tröga bromsar eller sämre dämpning än de behöver. Att beställa en cykelhållare är ett av de viktiga stegen för att kunna ta med sig cykeln. Se även till att cykeln är tillräckligt välskött för att den skall fungera under vistelsen. Reser man ofta med cykel är detta kanske inte någonting som behöver understrykas. Samtidigt är det lätt att vänja sig och att glömma en ordentlig genomgång innan man åker.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *